Καλώς ήλθατε στο χώρο μελών!

 

Για προϊόντα που βρίσκονται στις αποθήκες μας η παράδοση γίνεται σε 3 με 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Η ακριβής ημερομηνία παράδοσης ορίζεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας μας.

Τα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας παραδίδονται στον πελάτη το πολύ σε 20 εργάσιμες ημέρες κατόπιν συνεννόησης.

Για τις πόλεις της Λάρισας και της Αθήνας όπου βρίσκονται τα καταστήματα μας, οι παραγγελίες που γίνονται είτε από επαγγελματίες με έκδοση τιμολογίου, είτε από ιδιώτες με απλή απόδειξη λιανικής, για αγορές άνω των 80€, γίνονται δωρεάν από μεταφορικά μέσα της εταιρείας. Για αγορές κάτω των 80€, υπάρχει ελάχιστη χρέωση 5€.


Για την υπόλοιπη Ελλάδα

1) Αποστολή με εταιρεία Courier
Για αγορές άνω των 80€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.

2) Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος, συμφέρει η αποστολή της παραγγελίας με πρακτορείο μεταφορών είτε της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Σας ενημερώνουμε ότι με τον ανωτέρω τρόπο αποστολής:

α) δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

β) η παραλαβή των εμπορευμάτων γίνεται από τις αποθήκες του αντίστοιχου πρακτορείου μεταφορών.

γ) Για αγορές άνω των 80€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.

3) Αποστολή με ΕΛΤΑ
Αποστολή με τα ΕΛΤΑ, ( 3-4 εργάσιμων ημερών για όλη την Ελλάδα), ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, όπου υπάρχει γραφείο ΕΛΤΑ, στο χώρο σας, εκτός ειδικών περιπτώσεων.

4) Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση. Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μας έχει ως εξής: για τη Λάρισα Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 – 14:00 και Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 17:00 – 21:00 και για την Αθήνα Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 9:00 - 17:00 και Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9:00 - 21:00.

 

Visa
mastecard
maestro
mc
vs

Καλάθι ΑγορώνΠροσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 5,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο